Forums » Formations métiers de la Forme, Professionnels de la Forme

Camila Cabello Stuns i Stinging Vit Satin Utklipp Klänning

  • 1 messages
  October 10, 2019 9:18 AM CEST

  Camila Cabello, 22, anlände till MTV Video Music Awards 2019 i Newark, New Jersey för live-showen den 26 augusti, och ser helt fantastiskt ut. Camila överraskar oss alltid när det gäller hennes röda mattautseende och denna fantastiska balklänningar var helt perfekt. Hon valde att bära en ärmlös vit satängsklänning som innehöll en galen galande V-ringning, som visade upp riklig klyvning. Klänningens sidor var helt utklippta och avslöjade hennes lilla midja, medan kjolen var tät och kort, med ett långt tåg som släpade bakom henne. Hon tillbehör med bländande diamant drop örhängen och ett par vita ankelrem klackar. När det gäller hennes glam, Camilas hår gjordes av stylisten Dimitri Giannetos, som valde att hålla Camilas lockiga hår nere i stora, voluminösa vågor.

  Camila gungar alltid en slags sexig ensemble och hennes stil är en blandning av sexig och feminin, så hon lyckas alltid döda sitt röda mattas utseende. När det gäller hennes glam men du vet aldrig vad du kommer att få. Hon byter alltid håret, väljer att kasta henne svart i en intrikad updo eller släppa ner det i omfattande naturliga vågor.

  Det är en enorm natt för henne med tanke på hennes låt med Shawn Mendes, "Senorita," hit nummer ett på Billboard Hot 100-diagrammet idag. Dessutom kommer duon att göra sin debutprestanda av låten ikväll.

  Vi älskade absolut Camilas ensemble på den röda mattan och vi kan inte vänta med att se hennes framträdande senare på kvällen.